Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında iş adımları ekseriya şunları dâhilerir:

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı tetebbu ihya çalışmalarımız vardır. 

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar adam evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları, yangın eminği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı yangın kapısı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta allıkır.

Belirtilen bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu mevzuda titiz cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an birlikte dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Kanatlar içre usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page