Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik üzere faktörlere destelı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz faik bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Standart ve sertifikasyonlara mütenasip olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri fen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri başkalık gösterebilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı gün otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı mümkün.

Belirtilen bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Lakin bu konuda tetik başlamak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an dahi dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Daha yüce konutlarda yahut fiilyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını peylemek için takkadak bir küme yangın merdiveni de ıztırari tutulabilmektedir.

Yangın ve acil hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söylem edilen bu grup temelı modellerde alışılagelen kapı koluna nüsha. 

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil manzara önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, yekten lüks insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve amelî olması manaına gelir.

Kuruluşda yangın çıkması halinde kıvılcım ve kötü yangın kapısı sayesinde özelliklerine bentlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik Yangın Merdiveni Kapısı baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir hâlet çabucak insanların yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya gerçek açılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page